Corporate communicatie

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Er is u dan waarschijnlijk ook alles aan gelegen om uw reputatie te bewaken. Ook hier is communicatie van doorslaggevend belang, zowel tekstueel als visueel. Wij adviseren u graag.

Marketingcommunicatie

Wilt u meer invloed op uw doelgroep? Of wilt u uw product of dienst opvallend en onderscheidend in de markt zetten? Media La Vente heeft ruime ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. We denken graag met u mee en helpen graag verder bij het maken van strategische keuzes, zodat uw doelgroep overgaat tot actie. Daarbij gaat het vooral om de meest optimale mix van communicatiemiddelen en -kanalen.

Crossmediaal

Uw boodschap kunt u op vele manieren verspreiden. De mogelijkheden zijn tegenwoordig legio. Maar u wilt natuurlijk wel de eenheid bewaren om herkenbaar te blijven. Hoe maakt u het beste gebruik van de media?
Via diverse kanalen en op verschillende tijdstippen. Crossmediaal dus. Door op het juiste moment gericht en doordacht gebruik te maken van de juiste online en offline media. Precies op de juiste plaats waar uw doelgroep het hoort, leest of ziet.
Media La Vente denkt graag met u mee!