Uw strategie

U kent hoogstwaarschijnlijk de vier W’s van de marketing: wie, wat, waar en wanneer. Aan een goed plan gaat altijd een gedegen onderzoek vooraf. U wilt dat uw pijlen doel treffen, maar u zult merken dat u wel op een bewegend doel richt. Als u vooraf precies weet wat u gaat doen is de kans veel groter dat u raak schiet.
Een juiste strategie betekent ook: de juiste focus en het stellen van prioriteiten. Media La Vente helpt u daarbij. In kleine en in grote zaken. Of het nou om het vormgeven van een logo of de website gaat of om de succesvolle introductie van een nieuw product.

Creatie

Een kabeljauw legt duizend eieren, maar die hoor je niet. Een kip legt één ei en kakelt. Iedereen eet kippeneieren. Dát is de kracht van een effectief en creatief concept. U wilt opvallen, onderscheidend zijn. Maar hoe doet u dat? Media La Vente is de betrouwbare partner die u helpt uw concept zo succesvol mogelijk te laten zijn.

Realisatie

Media La Vente kan u desgewenst het gehele traject uit handen nemen, ook administratief en technisch. Want er komt nogal wat bij kijken. Daarom denken wij graag met u mee. Er moet onder meer een planning worden gemaakt, er moeten teksten worden geschreven, de technische realisatie en aanleverspecificaties moeten in orde zijn en, ook zeker niet onbelangrijk, de kosten moeten in de gaten worden gehouden. Die dagelijkse bezigheden nemen we graag van u over. Door al deze zaken uit handen te nemen ontzorgen wij de klant, wordt de doorlooptijd korter en het eindproduct beter omdat de kwaliteit al vroeg in het proces zichtbaar in beeld komt. U heeft bovendien één aanspreekpunt, waardoor de begeleiding van uw project efficiënter is.